iPad Pro: typen op het toetsenbord.

Officieel: iPad Pro vanaf woensdag 11 november verkrijgbaar

De verkoop van de iPad Pro begint op woensdag 11 november, heeft Apple officieel bekendgemaakt. Ook Nederland en België zijn dan al aan de beurt. De verkoop in de Apple Stores start later dezelfde week.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het is officieel: Apple zal op woensdag 11 november beginnen met de verkoop van de iPad Pro in Nederland, België en 38 andere landen. We wisten al dat de Benelux vroegtijdig aan de beurt zou zijn vanwege de tekst ‘In november verkrijgbaar’ op Apple’s eigen website. Nu hangt er ook een concrete datum aan: 11 november zal de tablet online verkrijgbaar zijn en eind deze week liggen ze in de Apple Store in 40 landen.

Update: de verkoop is begonnen!

iPad Pro met keyboard

Eerdere geruchten wekten al de indruk dat de iPad Pro vanaf begin november in de verkoop zou gaan.

Ook zal op 11 november de verkoop van de diverse accessoires beginnen, namelijk de Apple Pencil (€109) en de Smart Cover (€69). Of Apple ook de Smart Keyboard gaat verkopen is nog even de vraag; hij wordt namelijk niet genoemd in prijslijsten en zal voorlopig ook alleen met een Amerikaanse toetsenbordindeling verkrijgbaar zijn.

Prijzen iPad Pro

Al eerder maakten we op iCulture de Nederlandse en Belgische prijzen voor de iPad Pro bekend, op basis van prijslijsten die we hebben ontvangen van resellers. Nu zijn de prijzen ook officieel gemaakt:

  • 32GB iPad Pro: €919
  • 128GB iPad Pro: €1099
  • 128GB iPad Pro met 3G/4G: €1249
  • Apple Pencil: €109
  • iPad Pro Smart Cover: €69
  • iPad Pro Siliconenhoes: €89

iPad Pro hoezen grijs

Eigenlijk weten we alles al over de grootste iPad ooit, want Apple gaf in september al bijna alle informatie. We weten dat de iPad Pro beschikt over een 12,9 inch scherm en werkt met een door Apple zelf ontworpen Apple Pencil. Een snelle A9X-processor stuurt het zaakje aan.

De iPad Pro is bedoeld voor bedrijven, ontwerpers, studenten en andere mensen die veel met het apparaat moeten werken. Op het grote scherm kun je twee apps naast elkaar gebruiken, in volledige grootte. iOS 9 bevat enkele functies die speciaal voor de iPad Pro zijn gemaakt, zoals SplitScreen en Slide Over.

De Apple Pencil zal in Nederland €109 gaan kosten en voor de hoes betaal je €89.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 09 november: De officiële verkoopdatum is nu door Apple bevestigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 17:10
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.