ipad pro

‘iPad Pro en iPad mini 4 op 9 september onthuld, in november verkrijgbaar’

Het wordt druk volgende week op het Apple Event, als alle geruchten kloppen. Naast een nieuwe iPhone, iOS 9 en Apple Watch-bandjes krijgen we ook twee nieuwe iPads te zien, die allebei in november in de winkels liggen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

multitasking-ios-9-ipad

Het Apple Event op 9 september komt steeds dichterbij, en dus draait de geruchtenmolen op volle toeren. Naast de onthulling van nieuwe iPhones zal er veel aandacht zijn voor de iPad, die in november een totaal nieuwe editie krijgt in de vorm van de iPad Pro. Ook krijgen we de iPad mini 4 te zien, zo schrijft 9to5Mac.

Mark Gurman van 9to5Mac zegt betrouwbare bronnen gesproken te hebben, die bevestigen dat de geruchten rondom de grotere iPad Pro kloppen. De grotere iPad -die gericht is op het bedrijfsleven- heet daadwerkelijk iPad Pro, en moet in november in de winkels liggen. De iPad Pro zal tegelijk met de iPad mini 4 worden onthuld, een derde editie van de iPad Air krijgen we pas volgend jaar te zien.

Nieuwe iPads vanaf eind oktober in de winkel

Eind oktober zou je al een bestelling kunnen plaatsen voor de iPad Pro en iPad mini 4. Apple zet alles op alles om deze datum in november te halen. Alleen een tekort aan onderdelen zou nog roet in het eten kunnen gooien, aldus de bronnen.

ipad-mini-4-hand

De iPad Pro onderscheidt zich van de rest door een groter scherm, een stylus en speakers aan weerszijden voor een beter stereo-effect. De iPad mini 4 zal dankzij de snellere A8-chip ook zijn voordeel kunnen doen van de multitasking functie die met iOS 9 geïntroduceerd wordt.

Apart event begin oktober?

Omdat Apple volgende week al zoveel te vertellen heeft, is er ook nog steeds een mogelijkheid dat Apple een speciaal evenement organiseert voor de iPad Pro aan het begin van oktober. Mochten we de twee tablets wel te zien krijgen volgende week, dan is de kans groot dat dit het laatste Apple Event van dit jaar is. Het Event van volgende week zal in ieder geval in het enorme Bill Graham auditorium gehouden worden, dus laten we hopen dat het aantal aankondigen net zo groots is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 11:44
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple event, ipad mini 4, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.