nieuwe-watch-bandjes

‘Apple onthult nieuwe Apple Watch Sport-bandjes op 9 september’

Naast de iPhone 6s zal er tijdens het Apple Event volgende week ook tijd vrijgemaakt worden voor de Apple Watch. Zo zouden er nieuwe Apple Watch Sports-bandjes onthuld worden, in allerlei nieuwe kleuren.

nieuwe-watch-bandjes

Heb je een Apple Watch Sport gekocht, maar ben je niet helemaal tevreden met de kleur van het bandje dat erbij zat? Dan kan 9 september jouw geluksdag worden. Bronnen beweren namelijk dat Apple tijdens het Apple Event nieuwe kleuren voor de Apple Watch Sport-bandjes onthult.

Het gerucht is afkomstig van 9to5Mac, die ‘bevestigt’ dat Apple op 9 september nieuwe Apple Watch Sport-bandjes aan de wereld toont. Erg stellig dus, en omdat het een website is die doorgaans betrouwbare informatie heeft, zou het zomaar eens kunnen kloppen.

https://www.iculture.nl/horlogebandjes/

Rood, geel en donkerblauw

Omdat de Apple Watch Sport tot nu toe vooral felgekleurde horlogebandjes heeft, verwacht men dat er wat meer donkere kleuren beschikbaar komen. Het zou bovendien zomaar kunnen dat we deze nieuwe bandjes vijf maanden geleden al te zien kregen op foto’s uit Milaan.

Daar toonde Jony Ive op de Milan Design Week een collectie van nieuwe Apple Watch-bandjes waar we sindsdien niets meer over gehoord hebben. Op een foto (die bovenaan dit artikel te zien is) zien we onder meer rood, geel, donkerblauw en bandjes in verschillende huidtinten.

Allemaal nieuwe kleuren, en een gemakkelijke manier om de Apple Watch weer wat persoonlijker te maken. Aangezien de bronnen specifiek de Apple Watch Sport noemen, lijkt de kans klein dat we ook nieuwe bandjes voor de andere Watch-modellen te zien krijgen op het Apple Event.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2015, 19:26
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch sport, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.