iPad Air 2022 vs iPad Pro 2021 11-inch.

Reacties voor: ‘Afmetingen iPad Pro 2024 en nieuwe iPad Air gelekt’: alles wordt dunner

Een bron deelt de mogelijke afmetingen van de nieuwe iPad Pro 2024 en de volledig nieuwe grote iPad Air 2024. Daaruit blijkt dat alle modellen een stukje dunner worden. Wat betekent dit voor hoesjes?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Dat Apple alles maar dunner maakt zijn zorgelijke ontwikkelingen, want dunner houdt ook in dat het minder torsie kan verdragen met vage klachten door loszittende componenten tot gevolg.

    Reageer op Sapperdeflap

  2. Vind dat over die hoesjes altijd wat een relatief verhaal. Ik bedoel je kunt een iPad/ iPhone kopen van honderden euro s maar dat hoesje dat lukt niet meer? En vaak ga je je oude toch gebruikt verkopen verkoop gelijk de hoes mee de nieuwe eigenaar wil die meestal ook wel

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.