iPad 2022 render in meerdere kleuren

Reacties voor: iPad 2022: 5 verwachte verbeteringen en nieuwe functies in de instap-iPad

De nieuwe instap-iPad lijkt voor het eerst sinds jaren een interessante update te worden. Zoals het er nu uit ziet, krijgt dit model een flink aantal verbeteringen, waardoor hij veel minder achter loopt op bijvoorbeeld de iPad Air. En hij komt er binnenkort al aan!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik begreep dat de minijack-port er waarschijnlijk ook uit gaat. Op de iPhone heb ik hem nooit gemist, maar de (instap) iPad is bij uitstek het apparaat waar mijn kids bijvoorbeeld in het vliegtuig lekker filmpjes op kunnen kijken. Koptelefoon-splittertje, twee koptelefoons en je bent klaar. Maar dat wordt nu een duurdere grap, of klooien met een fragiel USB-C -> minijack adaptertje. Niet persé superhandig wat mij betreft.

  2. Origineel geplaatst door Vincent
    Ik begreep dat de minijack-port er waarschijnlijk ook uit gaat. Op de iPhone heb ik hem nooit gemist, maar de (instap) iPad is bij uitstek het apparaat waar mijn kids bijvoorbeeld in het vliegtuig lekker filmpjes op kunnen kijken. Koptelefoon-splittertje, twee koptelefoons en je bent klaar. Maar dat wordt nu een duurdere grap, of klooien met een fragiel USB-C -> minijack adaptertje. Niet persé superhandig wat mij betreft.

    Of 2 paar draadloze oordopjes van AliExpress van €10 per setje

  3. @Vincent: je hoeft hem niet direct te kopen hoor, en iPad gaat kaarten mee dan hou je je oude en heb je er voorlopig geen last van

  4. Origineel geplaatst door Leo
    @Vincent: je hoeft hem niet direct te kopen hoor, en iPad gaat kaarten mee dan hou je je oude en heb je er voorlopig geen last van

    Dat klopt, maar mijn huidige iPad (uit 2017) is op een gegeven moment wel “op” natuurlijk. En ik gok niet dat ze later de minijack weer gaat introduceren.

    Draadloze oortjes van AliExpress kan, maar ik vind al die fragiele spullen die je na een jaar weg kunt gooien niet echt duurzaam. M’n kids hebben nu een paar kinderkoptelefoons (die niet te hard kunnen) van JBL, en daar zou ik graag nog wel wat jaartjes mee willen doen.

  5. @Vincent: dan kun je een gebruikte overwegen, mijn gebruikte air 3 heeft ook nog mini Jack

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.