Reacties voor: iOS 4 bevat verborgen video-upload voor Facebook

iOS 4 bevat in de code een verborgen optie om video's te uploaden naar Facebook. De video's hebben een maximale framerate van 30 fps en zijn maximaal 480 pixels hoog of breed.
Lees het complete artikel → iOS 4 bevat verborgen video-upload voor Facebook

Reacties: 17 reacties

  1. Wel tof! Maar YouTube is toch handiger denk ik!

  2. Spijtig dat apple de videofunctie van de 3G niet enabelen. Ze laten apps toe in de appstore die filmen toelaten zoals Qik. Ik had gehoopt dat ze dit in iOS4 zouden doen, aangezien de 3G toch van de markt wordt gehaalt.

  3. Ach, hoe meer mogelijkheden hoe beter

  4. Yes, de Facebook Uploader waarop ik zat te wachten… Ownee, toch niet, michien als ik facebook en een iphone had zou het WEL van pas komen, maar zelfs dan zou ik alleen gebruik maken van de youtube uplod functie;)

  5. Wat is straks?

  6. @alpacatje: Bedoel je de release van iOS 4?

    21 Juni… (kan niet wachten)

  7. Zo verborgen is deze functie dus niet… 😛

  8. Zou de Facebook app dan misschien ook standaard op je springboard komen?

  9. Ideaal! Echt een optie die ik nog miste 🙂 Upload vaker videos op FB dan op YT

  10. In de GM van iOS4 is ook de zoomfunctie van de camera actief heb ik gemerkt. (Half on-topic). 🙂
    Weet niet of dat ook geldt voor de 3G.

  11. *zucht* Facebook.
    Volgens mij ben ik zo’n beetje nog de enige aardling die geen FB heeft.

  12. Is toch wel een functie dat zeker moest kunnen. Facebook wordt het meest gebruikt over het hele wereld.

  13. Nee hoor Jan ik ook niet en zal er nooit 1 krijgen ook net zoals ik geen gmail heb enz voor sommige mensen is privacy toch best wel belangrijk. Ik snap ook echt niet dat Apple dat intergreerd na al die negatieve nieuwsberichtgeving van Facebook.

  14. Leuk voor de mensen die FB gebruiken.

  15. Origineel geplaatst door NnN
    Spijtig dat apple de videofunctie van de 3G niet enabelen. Ze laten apps toe in de appstore die filmen toelaten zoals Qik. Ik had gehoopt dat ze dit in iOS4 zouden doen, aangezien de 3G toch van de markt wordt gehaalt.

    De kwaliteit van filmen met de 3G is slechter dan slecht, dus dat zullen ze onder eigen naam nooit releasen. Is toch ook nergens voor nodig als er al een app store app is die een wazige pixelbrei naar het flasgeheugen kan wegschrijven 😉 ?

  16. @Larss:

    Ik gebruik nu Cycorder en ik ben er best tevreden mee ;-), alleen zou het handiger zijn moest het in ios4 zitten

  17. Ik heb IOS4.0 nu een tweetal weken draaien op mijn 3G (d.w.z. de Golden Master, dus de versie zoals die ook hoogstwaarschijnlijk 21 juni beschikbaar komt). Ik moet helaas stellen dat de versie teleurstellend is. Batterij haalt de 18uur niet meer en telefoon wordt erg traag. Multitasking was al bekend dat niet werkt op de 3g, dus enige voordeel is dat je apps in mappen kunt doen en dat mailberichten (net als op de Mac) worden gecategoriseerd en weergegeven. Hierdoor zie je snel een hele mailwisseling met een persoon zoals dat ook bij sms werkt. Een schrale winst ten opzichte van het feit dat je nu twee keer per dag je iPhone moet opladen. Hiervoor redde ik het vaak om ongeveer om de dag op te laden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.