iOS 4.3 en iTunes-abonnementen uitgesteld naar 2011?

iOS 4.3 zou volgens Cult of Mac zijn uitgesteld tot begin 2011. Datzelfde geldt voor krant- en tijdschriftabonnementen in iTunes. Ook die komen later, net als het blad The Daily.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wall street journalEr is nog geen sprake geweest van een officiële aankondiging van iOS 4.3. Wel waren er geruchten dat iOS 4.3 al begin december zou uitkomen, gelijktijdig met een nieuwe functie in iTunes: krant- en tijdschriftabonnementen. Dat zou samenvallen met de lancering van The Daily, een krant die alleen op de iPad en andere tablets beschikbaar komt. Cult of Mac zegt nu dat de update is uitgesteld naar 2011 en dat we op de iTunes-abonnementen ook langer zullen moeten wachten.

Precies een week geleden verscheen iOS 4.2.1. Een lancering begin december zou daarom onlogisch zijn. De laatste firmware leidde wel tot diverse kleine problemen, maar die lijken niet zo groot dat een snelle update noodzakelijk is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 0:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen abonnementen, ios 4, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.