Pull To Refresh voor standaard iPhone Mail-applicatie (jailbreak)

Pull to Refresh for Mail zorgt ervoor dat je de pull-to-refresh-functie uit Twitter/Tweetie voor iPhone ook in de standaard mailapplicatie krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

pull to refreshPull to refresh is een populaire manier geworden om gegevens in een app te verversen. De ontwikkelaar van Tweetie (nu Twitter voor iPhone) kwam er het eerst mee op de proppen en tegenwoordig is het overal terug te vinden: van nieuws- en Twitter-applicaties tot de officiële Facebook-app. De standaardapplicatie Mail op de iPhone ondersteunt het echter nog niet.


Via een jailbreak-tweak kun je het echter wel activeren. Pull To Refresh doet wat het zegt: het zorgt ervoor dat je alleen maar aan de lijstweergave hoeft te trekken om de weergave te vernieuwen. Na de installatie is de optie standaard in je Mail-app aanwezig, alsof het er altijd al is geweest. De app is geschikt voor firmware 3.x en iOS 4 en vereist Mobilesubstrate. Het is geschikt gemaakt voor het Retina Display van de nieuwste iPhone en je hoort een geluidje wanneer je de trekbeweging maakt.

Pull to Refresh for Mail is gratis te vinden in de BigBoss-repo in Cydia.

Dank aan diverse tipgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.