iOS 4.3.2 nu beschikbaar: probleem met FaceTime opgelost

iOS 4.3.2 is zojuist beschikbaar gekomen. In deze update zijn problemen met FaceTime en 3G-verbindingen opgelost. Ook is de beveiliging aangescherpt.

facetimeZojuist is iOS 4.3.2 beschikbaar gesteld door Apple. De update lost problemen met FaceTime en de verbinding met 3G-netwerken op. Bovendien zijn nieuwe beveiligingsmaatregelen genomen; dit zou kunnen betekenen dat Apple de mogelijkheden om te jailbreaken verder heeft teruggeschroefd. Afgelopen maandag bleek uit een gelekte versie van iOS 4.3.2 al dat iOS 4.3.2 problemen met FaceTime zou aanpakken. Bij FaceTime toonde de app soms stilstaande foto’s in plaats van een bewegend camerabeeld. De bug deed zich op onregelmatige momenten voor en het was onduidelijk waardoor het werd veroorzaakt.


Bij de gelekte versie van iOS 4.3.2 werd bovendien gesproken over verbetering van beveiligingsproblemen in Safari voor iOS (WebKit). Daarnaast zou iOS 4.3.2 voor Amerikaanse iPad 3G-bezitters op het Verizon-netwerk de problemen met het opzetten van verbindingen oplossen. De update is beschikbaar via iTunes voor de iPhone 4 (GSM), iPhone 3GS, iPad en iPad 2 en de derde en vierde generatie iPod touch.

Bij het downloaden van de nieuwe firmware krijg je te zien welke verbeteringen zijn doorgevoerd, zoals hieronder te zien is. Apple noemt daarin onder andere het vastlopen van FaceTime-beelden. Het is onduidelijk of ook het probleem met het maken van willekeurige foto’s is opgelost.

ios 432 update

Als je afhankelijk bent van een jailbreak luidt het advies om niet meteen te updaten naar iOS 4.3.2 maar te wachten tot er een jailbreak beschikbaar is.

Met dank aan alle tipgevers

Reacties: 90 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

iOS 4.3.2 nu beschikbaar: probleem met FaceTime opgelost

iOS 4.3.2 is zojuist beschikbaar gekomen. In deze update zijn problemen met FaceTime en 3G-verbindingen opgelost. Ook is de beveiliging aangescherpt.

facetime ipadZojuist is iOS 4.3.2 beschikbaar gesteld door Apple. De update lost problemen met FaceTime en de verbinding met 3G-netwerken op. Bovendien zijn nieuwe beveiligingsmaatregelen genomen; dit zou kunnen betekenen dat Apple de mogelijkheden om te jailbreaken verder heeft teruggeschroefd. Afgelopen maandag bleek uit een gelekte versie van iOS 4.3.2 al dat iOS 4.3.2 problemen met FaceTime zou aanpakken. Bij FaceTime toonde de app soms stilstaande foto’s in plaats van een bewegend camerabeeld. De bug deed zich op onregelmatige momenten voor en het was onduidelijk waardoor het werd veroorzaakt.
(meer…)

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.