WSJ: ‘Apple brengt witte iPhone dit voorjaar uit’

Volgens de Wall Street Journal brengt Apple nog dit voorjaar de witte iPhone uit. Apple wil niet zeggen welke operator de witte iPhone gaat verkopen. De bron van WSJ blijft echter onduidelijk.

witte iphoneEen maand geleden kondigde Apple-topman Phil Schiller aan dat de witte iPhone nog dit voorjaar in de winkel zou liggen. Apple heeft nu volgens de Wall Street Journal opnieuw bevestigd dat de witte iPhone er inderdaad nog dit voorjaar komt. Zonder nadere bronnen te noemen, zegt de Amerikaanse krant dat Apple donderdag een mededeling heeft gedaan. Wie de opmerking heeft gedaan, blijft onduidelijk dus we zullen op de reputatie van de WSJ af moeten gaan om aan te nemen dat ze de waarheid spreken. Apple wilde niet zeggen welke operator de witte iPhone 4 gaat verkopen. Wel gaven ze eerder aan dat de witte behuizing een grotere uitdaging was om te fabriceren. Al sinds vorige zomer heeft Apple de lancering van de witte iPhone meermaals uitgesteld.

Toen de iPhone 4 in juni vorig jaar zijn debuut maakte, werd de witte variant al door Steve Jobs op het podium gedemonstreerd. Maar toen de pre-orders van start gingen, bleek het toestel niet aanwezig op het bestelformulier. Sindsdien komen met grote regelmaat berichten in het nieuws dat de witte iPhone er nu toch écht aankomt, al is onduidelijk of het daarbij gaat om een witte variant van de iPhone 4 of een iets gewijzigd model. Mogelijk wil Apple met een witte variant de wachttijd overbruggen tot de release van de volgende generatie iPhone die – ook al volgens hevige geruchten – later komt dan gepland.

Voor de geïnteresseerden: dinsdag 21 juni om 19:16 uur begint volgens de sterrenkundige indeling de zomer van 2011, aldus het KNMI.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2011, 9:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen wall street journal, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.