iOS 17.4 update

Reacties voor: iOS 17.4 en iPadOS 17.4 staan klaar met grote veranderingen voor de EU

De nieuwste iOS- en iPadOS-updates zijn uit: iOS 17.4 en iPadOS 17.4. Daarin zitten niet alleen nieuwe functies, maar er gaat ook het een en ander veranderen op met name je iPhone.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Een nieuwere versie dan de pas uitgebrachte RC versie… ben benieuwd wat de changes zijn. Nu maar hopen dat de standbytijd net zo goed blijft als met de RC versie 🙏🏽

    Reageer op Dani

  2. Ik had de Release Client geïnstalleerd en daarin was het nog zo dat de iCulture vanaf het hoofdscherm opende in de browser. Maar nu in de uiteindelijke versie opent hij weer “als vanouds” in een geïsoleerde container. Ben ik erg blij mee.

    Reageer op Dominique

  3. Ik zou de mogelijkheid willen hebben om te kiezen tussen een opgesteld platform en een beschermd platform. Ben helemaal niet blij met de opgelegde aanpassingen.

    Reageer op bas

  4. CarPlay met 17.4 breekt Telegram als app in de “tray/dock”. Je kan dus niet meer zien of er berichten voor je zijn. Het groene icoon van “bellen” blijft zichtbaar. Dit in tegenstelling tot bv Kaarten, Flitsmeister of Maps waarbij het icoon wel verandert in de “tray/dock”

    Reageer op Philip

    • Dit gebeurt ook bij Whatsapp. Bij gebruik van berichten zie je het icoon niet.
      Als je belt via Whatsapp of Telegram verschijnt het icoon wel.
      Een iOS-ding?

      Reageer op Michael

  5. Naar 17.4 geupdate, maar geen internet meer en kan vinden iPhone niet meer uitzetten.
    Weer terug gezet op 7.3.1 en werkt gelukkig weer. Voor mij effe geen update

    Reageer op Cees

  6. Ik download 17.4 uit principe niet. Als ik niet eens lan kiezen of ik de aanpassing zelf wil! 17.3.1 is dus zolang er niks veranderd de laatste update. Ik kan zoals te lezen is niet via een interne functie aangeven dat sideloading uitgezet kan worden.

    Reageer op Eagle Eye

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.