iOS 16 notificaties

Reacties voor: Meldingen in iOS 16: heel wat veranderingen om aan te wennen

In iOS 16 is het gedrag en ontwerp van meldingen op de schop gegaan. Wij nemen je mee langs de veranderingen. Sommige functies vind je ook in iPadOS 16.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Wanneer word het mogelijk om web notificaties te ontvangen via je browser ?
    Dit lijk me erg handig dan hoef ik niet elke keer naar me favoriete forums te gaan om te kijken of ik nog nieuwe berichten heb ontvangen!

  2. Een langverwachte functie komt eindelijk naar de iPhone en iPad. Met web pushnotificaties kun je ook op deze apparaten meldingen van websites ontvangen.

    De irritantste functie die ooit uitgevonden is, websites die je notificaties willen geven:

  3. Web push is inderdaad verschrikkelijk. Komt alleen maar reclame troep doorheen van website die je toevallig een keer bezocht heeft. Dit gaat als eerste uit.

  4. Origineel geplaatst door T
    Web push is inderdaad verschrikkelijk. Komt alleen maar reclame troep doorheen van website die je toevallig een keer bezocht heeft. Dit gaat als eerste uit.

    Onlangs via m’n IPhone een refurbished wasmachine gekocht bij Welhof, nu krijg ik zelfs op m’n Poco X3 op Android overal Welhofreclame tussendoor, bizar hoor, benieuwd hoe ik daar vanaf kan komen.

  5. Bij mij is er geen verschil in het meldingen centrum of ik nu aantal, stapel of lijst aanvink. Zo krijg ik bijvoorbeeld bij aantal dus ook geen cijfertje te zien van hoeveel meldingen er zijn. Meerdere hier last van?

  6. Geen google account gebruiken

  7. Origineel geplaatst door Iphoris
    Bij mij is er geen verschil in het meldingen centrum of ik nu aantal, stapel of lijst aanvink. Zo krijg ik bijvoorbeeld bij aantal dus ook geen cijfertje te zien van hoeveel meldingen er zijn. Meerdere hier last van?

    Ik heb hier deels last van. Het staat bij mij op enkel aantal meldingen, cijfer zie ik ook staan. Echter breken een aantal apps zoals herinneringen, agenda etc hier alsnog doorheen en komen onder elkaar op het beginscherm te staan.

    Weet iemand hoe dit aan te passen is?

  8. @Mit: Als voorbeeld voor agenda:
    Dan moet je naar meldingen > agenda > tijdgevoelige meldingen > dat vinkje uitzetten.

  9. Ik vind de meldingen onderin het vergrendelscherm maar niks. Vond ze bovenaan het scherm veel overzichtelijker.

  10. @Jules: Wauw, helemaal over het hoofd gezien. Dankjewel Jules!

  11. Ik krijg sinds iOS 16 ineens meldingen van de agenda van mijn collega’s. Uiteraard wil ik dat niet. Hoe zet ik dat uit? Ik wil alleen meldingen van m’n eigen agenda.

  12. Ik wil geen meldingen vanaf onderaan hebben. Hoe kan ik dit instellen. Erg vervelend dit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.