iOS 12 wallpaper

Hier vind je de nieuwe iOS 12 wallpaper!

Ook zonder beta

iOS 12 bevat een nieuwe wallpaper in blauw- en roodtinten. Je kunt deze wallpaper nu al op je iPhone gebruiken, ook als je geen beta hebt.

iOS 12 wallpaper downloaden

Het is misschien niet de grootste vernieuwing in iOS 12, maar het is wel iets waar veel mensen naar uitkijken: de nieuwe wallpapers. Zo kom je al vroeg in de stemming voor alle nieuwe functies die eraan komen. Je kunt de nieuwe kleurrijke wallpaper van iOS 12 in blauw-rood downloaden met de linkjes in dit artikel.

Een andere manier om nu alvast de wallpaper in te kunnen stellen is het installeren van de iOS 12 beta, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. We raden af om beta’s te installeren op een toestel dat je dagelijks nodig hebt, zeker omdat het nog maar de eerste beta is. Je kunt data kwijtraken, sommige apps van derden werken opeens niet meer en je loopt het risico dat je op een later moment geen backups meer kunt terugzetten.

iOS 12 wallpaper

Gaat het je alleen om de wallpaper, dan loop je heel wat minder risico door alleen voor de wallpaper te kiezen. Download de afbeelding op je iPhone of iPad, ga naar Instellingen > Achtergrond en je stelt ‘m in een paar seconden in. Heb je meer uitleg nodig, dan vind je dat in onze tip over wallpaper instellen op iPhone en iPad. En wist je dat we ook iCulture-wallpapers hebben?

Klik hier voor de iOS 12 wallpaper voor iPhone:


Klik hier om de iPhone-wallpaper te downloaden

iOS 12 wallpaper voor iPad:

iOS 12 wallpaper iPad
Klik hier om de iPad-wallpaper te downloaden

Heb je liever de Mojave-wallpapers op je iPhone, dan kan dat ook:

macos Mojave wallpaper 1 macos Mojave wallpaper 2 macos Mojave wallpaper 2

Wil je helemaal in stijl zijn, installeer dan ook de macOS Mojave wallpapers:

Lees alles over de aankondiging van iOS 12 of bekijk onze WWDC 2018 samenvatting met alle belangrijke aankondigingen per platform!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2018, 20:21
Categorie iOS
Onderwerpen ios 12, wallpaper

iOS 12

iOS 12 is de grote software-update voor de iPhone en iPad. Het verscheen in september 2018 voor iedereen met een geschikt toestel. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen deze grote update. De update werd opgevolgd door iOS 13.

iOS 12

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.