Dit is er allemaal nieuw in iOS 10 beta 3 [video]

Ben je benieuwd naar alle vernieuwingen van de derde beta van iOS 10? We hebben alle nieuwe functies in een video voor je op een rijtje gezet. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe toetsenbordgeluidje, het nieuwe vergrendelgeluidje en het afwijzen van meldingen.

Vernieuwingen in iOS 10 beta 3.
De derde beta van iOS 10 is inmiddels in handen van ontwikkelaars en Apple heeft in deze versie weer enkele aanpassingen gedaan. Zo kun je nu direct een afbeelding of een ander bestand uploaden naar iCloud Drive, is het nieuwe toetsenbordgeluidje weer terug en kun je meldingen nu op een nieuwe manier afwijzen. In deze video laten we zien wat er nieuw is.

Bekijk ook

Beta 3 van iOS 10 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft zojuist de derde beta van iOS 10 vrijgegeven. Hierdoor zijn we weer een stap dichter bij de uiteindelijke release van iOS 10, terwijl ontwikkelaars weer verder functies van iOS 10 en hun eigen apps kunnen blijven testen.

Nieuwe functies derde beta iOS 10 in vogelvlucht

De derde beta van iOS 10 verscheen zo’n twee weken na de tweede beta. Hoewel er niet zo veel nieuwe functies in de derde beta als in de tweede beta zitten, heeft Apple toch weer enkele veranderingen doorgevoerd. Alle noemenswaardige nieuwe functies zie je hieronder in een video voorbij komen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De derde beta verscheen gisterenavond voor ontwikkelaars en wordt binnenkort ook verwacht voor publieke betatesters. Wil je nog meer weten over iOS 10? We hebben nog enkele filmpjes gemaakt over iOS 10, zoals de nieuwe manier van ontgrendelen, de nieuwe Home-app, de Waakmelder-functie en rekenen met Siri. De vernieuwingen in de tweede beta van iOS 10 hebben we in een apart artikel verder uitgelicht.

Bekijk ook

Dit zijn 10 grote vernieuwingen in iOS 10 beta 2

Wat is er allemaal nieuw in de tweede beta van iOS 10? In dit artikel zie je de belangrijkste nieuwe opties voorbij komen in een video. Apps voor iMessage, de widgets in het Berichtencentrum en Siri met verstand van voetbal: het zit allemaal in beta 2 van iOS 10.

iOS 10 komt voor het grote publiek ergens in september beschikbaar, vlak voor de release van de nieuwe iPhone.

Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.