Apple brengt iOS 10.0.3 met bugfixes uit voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Apple heeft zojuist iOS 10.0.3 uitgebracht. Deze nieuwe versie voor de iPhone, iPad en iPod touch bevat onder andere een oplossing voor problemen met mobiele internetverbindingen.

iOS 10 bureau, door iCulture
Apple heeft zojuist een nieuwe bugfix-update voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitgebracht. Het gaat om iOS 10.0.3, de tweede update voor toestellen met iOS 10. Het gaat dus nog niet om nieuwe functies, maar slechts om enkele bugfixes. Nieuwe functies zoals de Portret-stand worden pas verwacht als iOS 10.1 uitkomt, een versie die momenteel door ontwikkelaars en publieke testers getest wordt.

iOS 10.0.3 met bugfixes

ios-10-0-3iOS 10.0.3 komt enkele weken na iOS 10.0.2. In iOS 10.0.2 ging het om bugfixes met betrekking tot de knoppen op verschillende koptelefoons. Door een bug werkte de volumeregeling en pauzeknop soms niet. Ook waren er destijds problemen met iCloud-fotobibliotheek. iOS 10.0.3 lost volgens de update-omschrijving enkele bugs op, voornamelijk met betrekking tot mobiele netwerken. Sommige gebruikers konden problemen ervaren met het verbinden met het mobiele netwerk, maar dit probleem zou met deze versie opgelost moeten zijn. Ook zijn er op het gebied van beveiliging enkele problemen verholpen. Meer over het beveiligingsaspect van deze update lees je in Apple’s supportdocument. iOS 10.0.3 is alleen beschikbaar voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

iOS 10.0.3 downloaden

iOS 10.0.3 is rechtstreeks vanaf de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te downloaden. De update is ongeveer 75MB groot en is te downloaden via Instellingen > Algemeen > Software-update.

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.