Instagram krijgt twee nieuwe filters: Hefe en Walden

Instagram heeft twee nieuwe filters gekregen: Walden en Hefe. Daarnaast kwam het filter Poprocket terug, op verzoek van gebruikers.

instagramDe foto-applicatie Instagram heeft een update gekregen met twee nieuwe filters: Walden en Hefe. Walden geeft een wat koude blauwachtige gloed (zie foto hieronder), Hefe geeft de foto juist een wat warmer, geel effect. Ook is er een oud filter teruggebracht in de app: Poprocket.

Eerder verwijderden de makers van Instagram het Poprocket-filter en vervingen het door twee andere: Sutro en Toaster. Maar er kwamen veel verzoekjes binnen van gebruikers die er toch aan gehecht waren en . Versie 1.0.7 van Instagram bevat ook wat verbeteringen in de localisatie en er zijn bugfixes opgelost.

instagram waldenInstagram is een app waarmee je foto’s kunt maken, die je vervolgens voorziet van een bijzonder effect door filters toe te passen. Je maakt foto’s van momenten in je leven en deelt die via de Instagram-app. Vrienden kunnen zich abonneren op jouw fotostroom. Aan elke foto kun je locatie-informatie koppelen en de foto’s zijn ook te delen via Twitter, Tumblr, Flickr, Posterous en Facebook. Automatisch inchecken bij Foursquare als je een foto publiceert op een bepaalde locatie, kan ook.

Voor echt spectaculaire foto-effecten kun je overigens beter Hipstamatic gebruiken.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2011, 20:06
Categorie Apps
Onderwerpen fotofilters, hipstamatic, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.