WWDC 2017 achtergrond voor iPhone.

Inschrijving voor WWDC 2017-tickets start vanavond om 19:00 uur

Vanavond om 19:00 uur start de inschrijving voor WWDC 2017-tickets. Ben jij geregistreerd ontwikkelaar en wil je kans maken erbij te zijn, dan moet je je vooraf registreren om mee te doen aan de ticketverloting.

Apple opent vandaag de inschrijving voor WWDC 2017, de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd kunnen ontwikkelaars zich aanmelden voor de tickets, die ook deze keer weer via een verloting worden verdeeld. WWDC vindt plaats van 5 tot en met 9 juni 2017 in San José, waarbij vooral de keynote op 5 juni interessant is voor iedereen: dan zal Apple iOS 11 en nieuwe versies van macOS, tvOS en watchOS onthullen. Iets om rekening mee te houden als je van plan was om die dag naar de woonboulevard te gaan: dit jaar valt de keynote op Tweede Pinksterdag.


WWDC 2017.

WWDC-inschrijving vanaf 19:00 uur

Dit jaar verliep de WWDC-aankondiging iets anders dan gebruikelijk. Meestal moesten we gissen naar data, maar Apple koos ervoor om dit jaar al vroeg te onthullen waar en wanneer het evenement gaat plaatsvinden. Toch is er ook veel hetzelfde gebleven, zoals het forse prijskaartje van $1599 om erbij aanwezig te zijn en de verloting van het beperkte aantal tickets. Voor scholieren is er de mogelijkheid om een Scholarship-ticket te bemachtigen, waarbij Apple dit jaar voor de overnachtingen en het ticket zorgt. Scholieren kunnen zich tussen 27 maart en 2 april hiervoor aanmelden, waarna ze in de loop van april te horen krijgen of ze zijn ingeloot.

WWDC 2016 Scholarship studenten

Registratie vanaf 27 maart
Apple heeft niet bekendgemaakt hoe lang de registratie voor gewone tickets geopend blijft, maar als je geregistreerd ontwikkelaar bent is het verstandig om je vanavond tijdig aan te melden. Alleen dan maak je kans om erbij aanwezig te zijn. Na de traditionele keynote op maandag krijgen ontwikkelaars de kans om de rest van de week workshops bij te wonen en vragen te stellen aan Apple-engineers. Voor het boeken van je hotel kun je dit jaar het drukke San Francisco overslaan en je heil zoeken in en rond San José.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.