WWDC 2017-logo.

Inschrijving WWDC 2017 voor studenten opent op 27 maart

Apple heeft de details voor het WWDC 2017 Scholarschip bekendgemaakt. Studenten komen ook dit jaar weer in aanmerking om de WWDC te bezoeken. Deze keer moeten ze volop gebruikmaken van Swift Playgrounds.

Apple kondigde een paar weken geleden al de datum voor de WWDC 2017 aan. Dit jaar vindt deze plaats van 5 tot en 9 juni 2017 en ontwikkelaars kunnen zich inschrijven vanaf 27 maart. Apple maakte ook bekend dat studenten weer de kans krijgen om de WWDC 2017 bij te wonen, maar exacte details over de WWDC Scholarships waren er nog niet. Zojuist heeft Apple laten weten dat studenten zich voor WWDC kunnen aanmelden tussen 27 maart en 2 april 2017.

WWDC 2017-logo.

WWDC 2017 Scholarships: inschrijven vanaf 27 maart

Elk jaar nodigt Apple studenten uit om de WWDC in California bij te wonen en dit jaar is dat niet anders. Studenten van 13 jaar en ouder kunnen zich aanmelden tussen 27 maart en 2 april 2017. Dat betekent dat je dus als student een week lang de tijd hebt om je inschrijving af te ronden. Als je door Apple uitgekozen wordt om mee te gaan, krijg je voor 21 april 2017 daarover bericht. Ontwikkelaars kunnen zich ook vanaf 27 maart 2017 inschrijven voor de WWDC 2017.

Om je aan te kunnen melden moet je voldoen aan een paar eisen. Je moet ten eerste 13 jaar of ouder zijn, maar je moet ook ingeschreven zijn als gratis Apple-developer of een betaald lid van het Apple Developer Program zijn. Ook moet je ingeschreven staan op een part-time of full-time studie of een lid zijn als alumni van een STEM-organisatie. Nieuw is echter ook dat je gebruik moet maken van Swift Playgrounds. Bij het aanmelden moet je je eigen Swift Playgrounds toesturen om kans te maken op het WWDC Scholarship. Het moet volgens Apple gaan om een ‘visueel interactieve scene’ in Swift Playgrounds. Vervolgens moet je deze omschrijven in ongeveer vijfhonderd woorden. Tot slot vereist Apple nog extra informatie over jouw achtergrond die je in 500 woorden of minder moet omschrijven.

De volledige details van het WWDC 2017 Scholarship vind je op Apple’s WWDC-pagina. Tijdens de WWDC 2017 zal Apple onder andere iOS 11 en de volgende versie van macOS onthullen. Ontwikkelaars leren tijdens de WWDC meer over alle nieuwe mogelijkheden die zij kunnen verwerken in hun apps en beschikbaar komen als iOS 11 en de andere nieuwe versies voor de Mac, Apple Watch en Apple TV in het najaar verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2017, 19:54
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2017
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.