ING Bankieren met verzekering.

ING Bankieren toont nu ook al je verzekeringen

Gebruikers van de ING-app krijgen met de nieuwe versie van de Bankieren-app weer wat meer inzicht. Vanaf nu zijn ook al je verzekeringen bij ING zichtbaar. Ook is de app een stukje veiliger met betrekking tot Touch ID en Face ID.

ING Bankieren met verzekering.
Als je bij ING ook nog een verzekering hebt lopen, dan vind je deze nu ook in de ING-app. Met ingang van versie 3.11 worden ook alle verzekeringen van ING in de Bankieren-app getoond. Bovendien kunnen zakelijke gebruikers nu ook betaalverzoeken delen en is de app een stukje veiliger in gebruik met Touch ID en Face ID.

ING Bankieren met verzekeringen

De app van ING toonde al een overzicht van al je betaal- en spaarrekeningen bij de ING, maar al je verzekeringen worden nu ook hierin meegenomen. Dit geldt voor alle type verzekeringen die je bij ING kunt afsluiten, zoals een reis-, woon-, auto- of aansprakelijkheidsverzekering. Je vindt al je verzekeringen onderin de app, onder je eventuele spaarrekening. Op dit moment kun je hier alle polisnummers van al je verzekeringen vinden. Op dit moment is dat nog het enige wat je in de app met je verzekeringen kan doen, maar zoals in de app staat is ING nog meer van plan.

Verzekeringen bij ING Bankieren.

ING heeft de app ook een stukje veiliger gemaakt. Als er nu een nieuwe vingerafdruk aan het toestel toegevoegd wordt of er wordt een vingerafdruk verwijderd, dan wordt Touch ID tijdelijk uitgeschakeld. Via de instellingen van de app kun je dit vervolgens weer inschakelen, maar je hebt dan dus wel je mobiele pincode nodig om in te kunnen loggen. Ditzelfde geldt ook voor Face ID als je een ander gezicht gescand hebt. Bij bunq geldt dezelfde veiligheidsmaatregel.

Betaalverzoek delen voor zakelijke gebruikers
Tot slot heeft ING nog het een en ander gewijzigd voor zakelijke gebruikers. Vanaf nu kunnen ook zij aangemaakte betaalverzoeken eenvoudig delen via WhatsApp, iMessage, Mail of andere apps. Voor consumenten is dit al sinds augustus 2016 mogelijk, maar nu kunnen dus ook zakelijke gebruikers een betaalverzoek doorsturen.

Eind vorige maand introduceerde ING voor zakelijke gebruikers de functie Bonnen & Facturen, zodat je alle administratie in de app kan vastleggen. Deze scanfunctie is nu uitgebreid, zodat je meerdere scans kunt maken. Ook wisselen zakelijke gebruikers tussen kwartalen door heen en weer te vegen.

bunq-rekening in ING en Rabobank

Er is daarnaast nog ander nieuws op het gebied van bankieren-apps. Zowel bij ING als bij de Rabobank kun je nu je bunq-rekening zichtbaar maken. Dat betekent dus dat je in de ING- en Rabobank-app ook het geld van al je bunq-rekeningen kunt bekijken en vanuit daar kunt overmaken. Bij ING geldt het als een test voor de komende drie maanden met enkele ING-gebruikers, terwijl dit bij Rabobank sinds begin deze maand mogelijk is voor iedereen met een Rabobank- en bunq-rekening. De vereiste is wel dat je bij bunq een Premium-account nodig hebt, omdat dit een vereiste is voor het ophalen van de benodigde code in de bunq-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2017, 16:51
Categorie Apps
Onderwerp ing bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.