iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 18 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagVandaag presenteren we je de beste apps voor kerstrecepten. Ben je radeloos wat je dit jaar met kerst op tafel moet zetten, dan helpen deze apps je op weg. Ook is het Glazen Huis weer geopend en wij laten je zien hoe je Serious Request volgt op je iPhone en iPad. Ook zetten we de beste muziekherkenners op een rij en is uit een test gebleken dat Apple inderdaad de performance verlaagt bij een oude iPhone-batterij. Dat en nog veel meer in onze nieuwste editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Castro podcast-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Castro Podcast Player (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Sla al je gegevens nu op via iCloud Drive en hou het synchroon.
  • Flitsmeister (gratis, iPhone + IAP, iOS 11.0+) - Flitsmeister heeft een nieuwe knop In de buurt in het Meldingen-tabblad.
  • Albert Heijn (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Appie heeft nu een speciale themapagina met allerlei promoties en acties.
  • Musixmatch (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Muziekherkenner MusixMatch heeft een nieuw uiterlijk.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Google Trips is bijgewerkt voor de iPhone X.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2017, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
Device Apple TV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.