Check je ING-banksaldo nu op je Apple Watch

ING voegt vandaag ondersteuning toe voor de Apple Watch. Nadat je de app van een update hebt voorzien, kun je het banksaldo checken op je pols.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

ING SaldocheckABN AMRO is vandaag niet de enige bank die druk met de voorbereidingen is voor de komst van de Apple Watch in Nederland. Ook ING brengt een update uit, waarmee je nu je banksaldo kunt checken op de smartwatch van Apple.


Versie 2.10.0 van de ING Bankieren-app voegt de saldocheck toe, en daarmee ook meteen Apple Watch ondersteuning voor de bank met het oranje leeuwtje. Door in de instellingen van de app je Apple Watch te linken, kun je nu met een blik op je pols zien hoe het ervoor staat met je banksaldo.

ING Bankieren Apple Watch app ING Bankieren Apple Watch snelle blik

Eerst activeren in de instellingen

Voordat je dit kunt doen, dien je de optie eerst te activeren in het instellingenmenu van de ING Bankieren-app. Via de Glance-optie van de Apple Watch kun je daarna zien of er al geld af- of bijgeschreven is. Eerder dit jaar maakte ING al bekend aan een app voor de Apple Watch te werken.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.