ING-app met Check het Gesprek voor ontmaskeren oplichters

Reacties voor: ING-app helpt je met ontmaskeren van oplichters

De ING-app krijgt een nieuwe functie die je helpt om oplichters te ontmaskeren. De functie heet Check het Gesprek en laat je weten of je echt met iemand van de ING aan de telefoon bent.
Lees het complete artikel → ING-app helpt je met ontmaskeren van oplichters
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Kan mij niet herinneren dat ik ooit door mijn bank ben gebeld, dus als er iemand spontaan belt die zegt medewerker van jouw bank te zijn dan is dat zonder enige twijfel een oplichter.

    Reageer op hans

    • Volgens mij is dat nu weer een ‘te kort door de bocht’-redenering. Alsof banken nooit telefonisch contact opnemen met hun klanten.

      Reageer op Pascal

  2. Erg teleurstellend om te zien hoe ING de ervaring slechter maakt onder het mom van ‘de gebruiker beschermen’. Ze hebben de laatste tijd de meldingen voor gevaar/oplichting een steeds prominentere plek gegeven in de app zonder optie om deze permanent uit te schakelen.

    Ik ben een tech-savvy gebruiker die zich heel goed bewust is van alle risico’s die met mobiel bankieren gemoeid gaan. Er zou een optie moeten zijn om de ‘dringende’ berichten op de home view en pop-up berichten permanent uit te schakelen.

    Reageer op Freddy

  3. Ik ben al een keer of vijf gebeld door iemand van Bunq die zegt dat er verdachte activiteiten plaatsvinden op mijn rekening. Zodra ik zeg dat ik geen rekening heb bij Bunq hangen ze op.

    Reageer op Maurice Hollink

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.