Infuse 3 app icon

Infuse binnenkort naar de vierde generatie Apple TV

Ook mediaspeler Infuse komt binnenkort naar de vierde generatie Apple TV. De eerste testers hebben al toegang gekregen tot de betaversie en de volledige versie moet binnenkort beschikbaar zijn.

Infuse 3 app iconNa Plex en VLC komt ook mediaspeler Infuse binnenkort naar de vierde generatie Apple TV. Dat heeft de maker laten weten in een post op zijn website. Infuse voor de Apple TV zal een gratis update zijn voor bestaande Infuse Pro-gebruikers. Voor een eenmalige aankoop van €9,99 ben je al Infuse Pro-gebruiker, waardoor je van de Apple TV-app gebruik kan maken.

Infuse voor Apple TV in beta

Mensen die zich ingeschreven hadden voor de beta van Infuse hebben inmiddels toegang gekregen. Wanneer Infuse voor de Apple TV precies beschikbaar komt voor het grote publiek, is op dit moment nog niet bekend. Wel heeft de maker laten weten dat iedereen ‘zeer binnenkort’ ervan kan genieten.

Infuse is een mediaspeler waarmee je je eigen content kan streamen maar meerdere apparaten. Via de Infuse-app voor de iPhone en iPad is het mogelijk om allerlei soorten videocontent af te spelen, bijvoorbeeld vanaf een Mac of pc. Ook kan de app verbinding maken met bijvoorbeeld Plex, een andere mediaspeler. Infuse is er in twee varianten: een gratis versie met een in-app aankoop en een betaalde versie. Beide hebben dezelfde functies en zijn qua prijs gelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 9:21
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, infuse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.