iPad Pro splitscreen weergave

iPad Pro vanaf nu te bestellen in Nederland en België

De iPad Pro is vanaf nu te bestellen in Nederland en België. Op de website van Apple kun je de tablet en diens accessoires bestellen. Vrijdag ligt de iPad Pro in de Apple Store.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro splitscreen weergave

De iPad Pro is vanaf nu te bestellen op de website van Apple. Apple’s grootste tablet tot nu toe wordt vanaf vandaag verkocht in 40 landen, waaronder Nederland en België. Tegen het einde van de week worden de eerste exemplaren geleverd.


Eerder deze week maakte Apple bekend dat de verkoop van de iPad Pro op 11 november van start gaat. Je kunt nu dus op de website van Apple terecht om een iPad Pro te bestellen, al zul je tot het einde van deze week moeten wachten om een exemplaar aan te schaffen in de Apple Store.

Verkoop Apple Pencil en Smart Cover gestart

Naast de iPad Pro start vandaag ook de verkoop van de Smart Cover (€69) en Apple Pencil(€109), het drukgevoelige pennetje waarmee je de iPad Pro kunt bedienen. Bij de Apple Pencil wordt ook een Lightning-adapter en een extra punt geleverd. Het Smart Keyboard is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Deze moet volgens Apple binnenkort beschikbaar zijn.

iPad-Pro-met-Apple-Pencil

De iPad Pro is Apple’s grootste tablet tot nu toe met een scherm van 12,9 inch. De ingebouwde A9X-processor zorgt voor de nodige rekenkracht, die vooral van pas moet komen voor het bedrijfsleven en grafische tekenaars.

Dankzij de multitasking-functie die door iOS 9 werd geïntroduceerd kun je op de iPad Pro gemakkelijk twee apps tegelijk gebruiken. Een krachtpatser van een tablet dus, die volgens Apple CEO Tim Cook de desktop en laptop kan vervangen.

Prijzen iPad Pro

Er zijn drie verschillende versies van de iPad Pro die ook alle drie een ander prijskaartje hebben. Alle prijzen van de iPad Pro en de bijbehorende accessoires zijn als volgt:

  • 32GB iPad Pro: €919
  • 128GB iPad Pro: €1099
  • 128GB iPad Pro met 3G/4G: €1249
  • Apple Pencil: €109
  • iPad Pro Smart Cover: €69
  • iPad Pro Siliconenhoes: €89

Dit artikel bevat verwijzingen naar de online Apple Store. Als je direct via die link bestelt, steun je daarmee iCulture. Daarvoor zouden we je alvast enorm willen bedanken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 17:10
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad pro, kopen

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro
51 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.