Infuse 3 overzicht (Custom)

Infuse voor iOS werkt nu met mappen

Infuse heeft een grote update gekregen: je kunt nu mappen maken en naar video's luisteren terwijl je met een andere app bezig bent. Handig voor muziekvideo's.

infuse-3-4-foldersDe makers van de video-app Infuse hebben een update uitgebracht, waarmee het nog makkelijker wordt om je videocollectie te ordenen. Infuse 3.4 werkt nu met mappen, zodat je je video’s naar hartelust kunt rangschikken en sorteren. Voor elke map kun je een aparte afbeelding instellen, zodat je snel de horrorfilms van de kinderseries kunt onderscheiden.

Ook is in de nieuwe versie van de app de mogelijkheid toegevoegd om op de achtergrond audio te spelen. Je kunt dan de audio laten doorspelen, terwijl je andere apps gebruikt. Het werkt zelfs, als je iPhone of iPad vergrendeld is. Tijdens het kijken naar een film kun je snel even een e-mail beantwoorden of continu naar muziekvideo’s luisteren, zonder dat de batterij snel leeg gaat. Je moet hiervoor wel de betaalde versie Infuse Pro hebben.

Nog wat andere verbeteringen, zijn het vastzetten van de landschapsweergave op de iPhone, een Turkse vertaling en het wissen van video’s vanuit de ticket-weergave. Ook kun je er nu voor kiezen om de bestandsnamen te zien, in plaats van de ‘mooie’ namen. Tijdens het gebruik van de app zul je merken dat het ophalen van beeldmateriaal sneller gaat en dat SMB-verbindingen sneller zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2015, 19:36
Categorie Apps
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.