google-inbox-mailapp

Inbox by Gmail laat je zelf snooze-tijden aanpassen

Inbox by Gmail biedt nu de mogelijkheid om zelf snooze-tijden in te stellen voor 'Morgen', 'Vanavond' en dergelijke. Kies zelf welk tijdstip het best uitkomt.

google-inbox-mailappInbox by Gmail, de e-mailapp die ontstond vanuit Sparrow, heeft nieuwe functies gekregen. Extra handig is dat je nu de snooze-tijd voor berichten kunt instellen. Standaard gaf Inbox je de mogelijkheid om het e-mailbericht uit te stellen tot ’s avonds, morgen, volgende week of ooit. Maar er zijn ook berichten die op een specifieke datum en tijd een antwoord vereisen. Het is nu mogelijk om dit in te stellen: kies je bijvoorbeeld volgende week, dan kun je daaraan een dag en tijdstip koppelen.


Google maakt het je extra makkelijk, want zodra je aangeeft dat je een e-mailbericht wil snoozen, zal de app meteen al een suggestie doe op basis van je gebruikspatronen. Google weet immers alles van je, dus ook wanneer je normaal gesproken je mail checkt. Zet je de aangepaste tijd op 8:30 uur ’s ochtends, dan vraagt de app of je voortaan dit tijdstip wilt gebruiken, ook voor andere e-mails die je naar de volgende ochtend verplaatst.

snoozesetting-inbox-gmailLet wel op, dat alle eerder ingestelde snooze-acties dan ook worden aangepast naar dit tijdstip. Als je ‘Morgen’ of ‘Volgende week’ kiest, zal de app voortaan steeds 8:30 uur voorstellen. Hij gaat er vanuit dat mensen vooral ’s ochtends hun e-mail checken. Ben je geen ochtendmens of ben je lifehacker en heb je er de gewoonte van gemaakt om pas na 16:00 uur naar e-mail te kijken, dan kun je dat vanaf nu dus ook aanpassen. Alles wat je naar ‘Morgen’ verplaatst, wordt pas om 16:00 uur weer onder de aandacht gebracht. Je kunt dit later nog handmatig aanpassen via de instellingen van de app.

Er zitten nog wat meer verbeteringen in de vernieuwde Inbox for Gmail. Je hebt nu sneller toegang tot contacten via de webinterface. In een volgende update zal ondersteuning voor handtekeningen worden toegevoegd aan Inbox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2015 om 10:01
Onderwerpen
, ,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.