inbox-by-gmail-feature

Inbox by Gmail nu voor iedereen beschikbaar

Inbox by Gmail is nu voor iedereen, zonder uitnodiging te gebruiken. Ook zie je informatie over reizen nu overzichtelijk bij elkaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

inbox-by-gmail-featureGoogle is momenteel druk bezig met aankondigingen voor Google I/O. Terwijl wij zitten te wachten op de echt grote aankondigingen die ook voor iOS-gebruikers interessant zijn, stuitten we alvast op iets interessants: Inbox by Gmail is nu geopend voor iedereen, zonder uitnodiging. Het is te lezen in een blogposting van Google.

Afgelopen oktober introduceerde Google de nieuwe app, die grotendeels werkt zoals Mailbox. Door veegbewegingen te maken, bepaal je wat er met een e-mailbericht moet gebeuren: archiveren, bewaren voor een later moment of iets anders.

Lees ook: Review Inbox by Gmail: wat maakt Google’s nieuwe mail-app zo bijzonder?

Dankzij de feedback van vele gebruikers heeft Google de app verder geoptimaliseerd. Inmiddels werkt het zo goed, dat iedereen nu toegang kan krijgen. Niet dat het lastig was om een invite te bemachtigen, maar mocht je geen vrienden hebben die de app al hadden, dan hoef je nu helemaal geen moeite meer te doen. Je kunt meteen overstappen van de standaard Gmail-app naar Inbox by Gmail. Ook Google Apps for Work-gebruikers kunnen nu gebruik maken van de app via een speciaal programma.

Trip Bundles: alles beter georganiseerd

Inbox voor Gmail voegt vandaag ook Trip Bundles toe. Dit zijn e-mails over reizen, die gebundeld worden weergegeven. Je ziet vluchttijden en hotelreserveringen bij elkaar, zodat je alle informatie onder handbereik hebt, inclusief reserveringsnummers voor je hotelkamer of huurauto. Ook heeft Inbox by Gmail nu een undo-functie, zodat je een eenmaal gestuurd e-mailbericht gedurende korte tijd weer kunt terugtrekken.

Wissen, terugtrekken en herinneringen maken

Ben je iemand die graag e-mailberichten verwijdert in plaats van te archiveren, dan kom je met Inbox by Gmail nu ook aan je trekken. Je kunt ‘Wissen’ als standaard veegactie instellen. Verder kun je nu een aangepaste e-mailhandtekening instellen. Maar dat is nog niet alles: Google heeft ook kleine verbeteringen doorgevoerd die je net iets productiever maken. Heb je een herinnering in Google Keep gemaakt, dan verschijnt deze ook in Inbox. Krijg je een e-mailbericht met een taak toegestuurd, dan stelt Inbox voor dat je er een herinnering van maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2015, 20:19
Categorie Apps
Onderwerpen gmail, google, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.