Cooking-Mama-Lets-Cook

Stel je keukenskills op de proef met Cooking Mama Let’s Cook

Cooking Mama Let's Cook laat je bakken en braden zonder je handen vuil te maken, gewoon vanaf het scherm van je iPhone.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Cooking-mama-lets-cookUitjes pellen en snijden, gehakt malen en kneden, terwijl je zorgt dat niets aanbakt: het leven van een Cooking Mama is niet voor iedereen weggelegd, dat blijkt wel uit deze vermakelijke iOS-game.

De besturing van Cooking Mama Let’s Cook is zoals we inmiddels gewend zijn, helemaal aangepast voor het touchscreen en het formaat van een smartphonescherm en is een waardig alternatief voor de populaire Cooking Mama games op de consoles van Nintendo.

Zo snijd je vlees door een snijbeweging op de juiste plaats te maken en gooi je een gehaktballetje heen en weer door aan weerszijden van het scherm te tikken. Heel natuurlijk allemaal, zodat je vaak niet meer dan een pijltje nodig hebt om te weten wat de game van je verwacht.

Timing en snelheid

Timing staat zoals altijd centraal in Cooking Mama Let’s Cook, en voor het perfecte gerecht zul je alle afzonderlijke stappen onder de knie moeten krijgen. Nadat je jezelf in het zweet hebt gewerkt, krijg je een beoordeling tussen de één en drie sterren. Hierbij speelt snelheid ook een rol, want ‘Papa’ wacht niet eeuwig op jouw kookkunsten.

Cooking-mama-lets-cook

Koken voor Papa

Het juiste voedsel voor je virtuele vader klaarmaken doe je overigens niet voor niks; je speelt er namelijk nieuwe voorwerpen mee vrij, waarmee je de keuken kunt versieren. Ook nieuw is de mogelijkheid om verschillende recepten met elkaar te combineren, zodat er weer nieuwe gerechten ontstaan.

De app is gratis, maar bevat wel Mama’s Recipe Packs als in-app aankopen. Ieder pakket bevat zes nieuwe recepten en kost €3,99. Gelukkig speel je ook tal van nieuwe recepten en andere items vrij door jezelf een weg door de verschillende niveau’s van Cooking Mama Let’s Cook heen te bakken en braden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2015, 20:24
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.