In deze Apple Stores kun je de Apple Watch Edition proberen

Apple heeft een lijst beschikbaar van alle Apple Stores waar je de gouden Apple Watch Edition kunt proberen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een lijst bekendgemaakt van de Apple Stores waar de gouden Apple Watch Edition te passen is. Het gaat om meerdere locaties in de VS. In andere landen is het aantal locaties beperkt tot een handjevol. Zo kun je in Duitsland terecht in Berlijn en Munchen, in Frankrijk in Parijs en in het Verenigd Koninkrijk in Londen.


apple store edition locatie berlijn

Om te zien of een bepaalde Apple Store ook de mogelijkheid biedt om de Apple Watch Edition te proberen, ga je naar Apple’s Find Location-website. Daar klik je op ‘Sales’ en vul je een locatie in. Kies je vervolgens voor ‘Watch Edition’, dan krijg je te zien welke geschikte Apple Stores er in de buurt zijn (let op dat je tijdens dit proces niet naar de Nederlandse Apple Store-website wordt doorgestuurd, want daar kun je niet de Edition kiezen). In New York is de extra dure variant van de Apple Watch op maar liefst drie plekken te koop: Fifth Avenue, SoHo en Upper West Side. In Hongkong zijn er ook drie locaties: Festival Walk, IFC en Causeway Bay.

Op 10 april gaat de Apple Watch in pre-order. Vanaf 9:01 uur Nederlandse tijd kun je een bestelling plaatsen in de online Apple Stores van Duitsland, Frankrijk, VS en andere landen. Lees er meer over in ons artikel over Apple Watch kopen.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.