apple watch edition goud

In deze Apple Stores kun je de Apple Watch Edition proberen

Apple heeft een lijst beschikbaar van alle Apple Stores waar je de gouden Apple Watch Edition kunt proberen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een lijst bekendgemaakt van de Apple Stores waar de gouden Apple Watch Edition te passen is. Het gaat om meerdere locaties in de VS. In andere landen is het aantal locaties beperkt tot een handjevol. Zo kun je in Duitsland terecht in Berlijn en Munchen, in Frankrijk in Parijs en in het Verenigd Koninkrijk in Londen.

apple store edition locatie berlijn

Om te zien of een bepaalde Apple Store ook de mogelijkheid biedt om de Apple Watch Edition te proberen, ga je naar Apple’s Find Location-website. Daar klik je op ‘Sales’ en vul je een locatie in. Kies je vervolgens voor ‘Watch Edition’, dan krijg je te zien welke geschikte Apple Stores er in de buurt zijn (let op dat je tijdens dit proces niet naar de Nederlandse Apple Store-website wordt doorgestuurd, want daar kun je niet de Edition kiezen). In New York is de extra dure variant van de Apple Watch op maar liefst drie plekken te koop: Fifth Avenue, SoHo en Upper West Side. In Hongkong zijn er ook drie locaties: Festival Walk, IFC en Causeway Bay.

Op 10 april gaat de Apple Watch in pre-order. Vanaf 9:01 uur Nederlandse tijd kun je een bestelling plaatsen in de online Apple Stores van Duitsland, Frankrijk, VS en andere landen. Lees er meer over in ons artikel over Apple Watch kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 10:31
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.