Mortal Kombat X

Vechtspel Mortal Kombat X nu al gratis beschikbaar op iOS

Mortal Kombat X komt binnenkort uit voor console en PC, maar is er nu al voor iPhone en iPad. Je vecht in het spel tegen groepen tegenstanders en ontsluit daarmee extra content .
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Mortal Kombat XHet populaire vechtspel Mortal Kombat krijgt op 14 april uitbreiding in de vorm van Mortal Kombat X. Dit tiende deel in de serie is niet alleen ontwikkeld voor de PC, Xbox One en PlayStation 4, maar er is ook een mobiele versie van de game gemaakt. Sterker nog: de iOS-versie is al te downloaden in de App Store en is nog gratis ook.

Mortal Kombat X draait op zowel iPhone als iPad en lijkt veel op Injustice: Gods Amongst Us. Je stelt een team samen en neemt het op tegen andere spelers door ze in verschillende arena’s te verslaan (3-vs-3 combat). Tijdens het spelen kun je van personages wisselen; er zijn in totaal 24 personages in het spel aanwezig, waaronder favorieten als Scorpion en Sub-Zero. Combo’s maak je uiteraard niet met een combinatie van knoppen, maar door verschillende veegacties op het scherm uit te voeren. Door gevechten te winnen krijg je punten en nieuwe wapens, die je in de volgende gevechten weer kunt gebruiken. Uiteraard zijn de ‘Fatalities’ (eindanimaties) waarmee Mortal Kombat bekend is geworden ook aanwezig in de mobiele versie.

Interessant is dat de app gebruikt kan worden om content mee te ontsluiten in de PC- en consoleversie van Mortal Kombat X. Andersom geldt dit ook: de volledige versies kunnen content in de iOS-versie vrijspelen. De iOS-versie van Mortal Kombat is gratis te spelen, maar kan uitgebreid worden door speciale items te kopen via in-app aankopen. De prijzen hiervan lopen uiteen van €1,99 tot €49,99. Let ook op de omvang van het spel: Mortal Kombat X neemt ongeveer een gigabyte aan ruimte op je iDevice in beslag.

Mortal Kombat X downloaden

Mortal Kombat X is op iPhone en iPad speelbaar en is binnenkort ook op PC, Xbox One en PlayStation 4 te vinden. Je zult voor deze versies wel moeten betalen, terwijl de mobiele game helemaal gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2015, 12:26
Categorie Apps
Onderwerp games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.