Achterkant van de iMac Pro.

Nieuwe foto’s van iMac Pro geven betere kijk op het spacegrijze design

Je zou het bijna vergeten, maar Apple brengt dit jaar nog de nieuwe spacegrijze iMac Pro uit. Op nieuwe foto's is te zien hoe dit nieuwe model er in levenden lijve uit ziet, inclusief bijbehorende accessoires.

Achterkant van de iMac Pro.
Tussen al het geweld van de nieuwe iPhone 8 en iPhone X, zou je bijna vergeten dat Apple nog meer op de planning heeft staan voor dit jaar. Naast de HomePod in de eerste landen, verschijnt ook in Nederland in december nog de iMac Pro, Apple’s krachtigste desktopcomputer. Op nieuwe foto’s is deze spacegrijze iMac Pro te zien.

iMac Pro te zien in nieuwe foto’s

Afgelopen weekend presenteerde Apple voor enkele professionals de nieuwe versie van het videobewerkingsprogramma Final Cut Pro. Final Cut Pro 10.4 heeft allerlei verbeteringen, bijvoorbeeld voor VR en HDR. Tijdens deze presentatie was er ook een iMac Pro aanwezig en nieuwe foto’s geven een betere kijk op dit model.

iMac Pro en accessoires in spacegrijs met Final Cut Pro.

Op de foto’s is te zien hoe het nieuwe spacegrijze model er in het echt uit ziet. Het is voor het eerst dat Apple een spacegrijze variant van de iMac Pro uitbrengt, want alle vorige modellen waren van zilver aluminium. Op de foto’s zien we onder andere de achterkant met alle beschikbare aansluitingen. Zo zijn er vier USB 3-poorten beschikbaar, inclusief vier Thunderbolt 3 (USB-C) ingangen. Het rijtje aansluitingen is aangevuld met een koptelefoonaansluiting, een sleuf voor een SD-kaart en een Ethernet-poort.

iMac Pro-aansluitingen.

De nieuwe iMac Pro wordt geleverd met een spacegrijs toetsenbord en muis of trackpad. Ook deze waren aanwezig tijdens het Final Cut Pro-event en in onderstaande foto is de muis van dichtbij vastgelegd. Deze accessoires worden voorlopig niet los verkocht, waardoor de iMac Pro de enige manier is om aan deze spacegrijze varianten te komen.

Magic Mouse 2 in spacegrijs.

iMac Pro in week van 12 december?
Apple heeft tijdens de aankondiging laten weten dat de iMac Pro vanaf december beschikbaar is, maar een precieze datum is nog niet bekend. Toch zouden we dankzij het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok kunnen afleiden wanneer de iMac Pro in de schappen ligt. Al enige tijd is dit nieuwste toetsenbord niet meer verkrijgbaar bij de online en fysieke Apple Store. Volgens de Apple-website is dit toetsenbord vanaf 12 december weer beschikbaar in de winkels, dus het zou ons niet verbazen als de iMac Pro in diezelfde week in de schappen ligt.

Via: MacGeneration

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2017, 10:45
Categorie Mac & macOS
Onderwerp imac pro
Device iMac Pro

iMac Pro

De iMac Pro is Apple's krachtige alles-in-één desktop Mac voor professionals. De iMac Pro heeft krachtigere specificaties en is in een exclusieve spacegrijze uitvoering beschikbaar. De iMac is er alleen in een 27-inch display. Het huidige model heeft een 10-core Intel Xeon W-processor en heeft standaar 32GB RAM en 1TB SSD. De prijs ligt daardoor fors hoger. Lees alles over de iMac Pro, het kopen van een Mac-desktop en Mac-computers vergelijken.

iMac Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.