iCulture zoekt vaste en freelance redacteuren en app-reviewers

iCulture is op zoek naar een vaste redacteur, appredacteur en freelance appreviewers voor de websites iPhoneclub.nl en iPadclub.nl.

iculture zithoekiCulture is op zoek naar versterking. We hebben momenteel een vacature voor een ervaren veelzijdige redacteur, een appredacteur en we zoeken meerdere freelance appreviewers. Voordat je in de pen klimt wel even een waarschuwing: we zijn deze keer niet op zoek naar stagiaires of mensen die ervaring willen opdoen met schrijven, maar naar mensen die al enige schrijfervaring hebben en op zoek zijn naar een echte baan of freelance-werkzaamheden. De redactie ademt de sfeer van een start-up en we zoeken daarom mensen die goed in teamverband kunnen werken en zich thuisvoelen in een omgeving waar dagelijks meer dan 100.000 kritische lezers op je vingers meekijken. Niet afgeschrikt? Dan maken we graag kennis!

We werken vanaf ons kantoor aan het Rokin in Amsterdam (al zal je wel op het dak moeten klimmen om elke dag van onderstaand uitzicht te kunnen genieten). Een uitgebreidere omschrijving van de vacatures vind je in onderstaande artikelen:

rokin amsterdam

rokin75 3e etage

iculture lamp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2013, 15:44
Categorie Round-up
Onderwerp vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.