iCulture wenst je fijne kerstdagen

iCulture wenst je fijne feestdagen

iCulture wenst jou en de mensen die je dierbaar zijn heerlijke kerstdagen, met of zonder iPhones, iPads en Apple TV's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iCulture wenst je fijne kerstdagen

Het is weer die tijd van het jaar: we zitten gezellig rondom de kerstboom, genieten van een heerlijk kerstmaal of laten ons verrassen door de kerstcadeautjes die we voor elkaar hebben gekocht. Echt een moment om je iPhone of iPad even weg te leggen en te genieten van elkaar. iCulture wenst daarom jou en de mensen die je dierbaar zijn heel fijne feestdagen en alvast een goed begin van het nieuwe jaar. De komende twee dagen doen we even rustig aan, maar daarna zijn (in alfabetische volgorde) Alex (@stayallive), Bas (@basthomas), Benjamin (@benjaminrk), Gonny (@gonny), Jean-Paul (@jeanpaulh), Lars (@lars6292), Martijn (@mvanoeffel), Lisa (@lisa_vd_velden) en Michel (@scorpiosoft) er weer om te zorgen dat je niets mist op Apple-gebied.

We zullen de komende dagen – net als voorgaande jaren – even wat rustiger aan doen wat nieuwsberichten betreft. Wel kun je flink wat tips, gidsen, applijsten en achtergrondartikelen verwachten. Vandaag namen we alvast een voorzichtige aftrap, met bijvoorbeeld de beste dating-apps om gezellig samen de kerst door te komen, tips om een last-minute kerstgroet te sturen en we hielpen je als je een kerstcadeau was vergeten.

Ga je de komende dagen lekker eten, dan helpen we je me het maken van foto’s van het kerstdiner, zodat je mooie herinneringen met familie en vrienden kunt vastleggen, zonder dat je eten koud wordt. En daarna: snel je iPhone wegleggen en lekker van elkaars gezelschap genieten. Hoewel het natuurlijk best leuk is om tussendoor nog wat games via Chromecast te spelen of wat multiplayer-games op de nieuwe Apple TV te proberen.

De laatste dagen van het jaar gaan we traditiegetrouw nog even terugblikken in onze kwartaaloverzichten en we kijken alvast vooruit wat 2016 ons te bieden heeft. Mocht je een iPhone, iPad of Apple TV cadeau hebben gekregen van de kerstman, dan helpen we je daarmee natuurlijk ook op weg. En bereid je alvast voor op januari, want dan gaan we je op allerlei vlakken helpen met je goede voornemens.

Cheers!

Openingsfoto: vinogradnaya via Shutterstock.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2015, 22:36
Categorie Achtergrond
Onderwerpen feestdagen, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.