iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 1 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWeer genoeg leesvoer vandaag op iCulture: appupdates voor Stack en Adobe Photoshop Sketch, geruchten over de iPhone 7 en nieuwe MacBook Pro en verschillende onderzoeken naar verkoopcijfers en smartphonegebruik. Je leest het vandaag allemaal op iCulture en zoals je van ons gewend bent hieronder samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iOS Hangouts
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Hangouts (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Google Hangouts werkt nu met universele links voor rechtstreekse toegang tot de app en laat je een link delen om anderen uit te nodigen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Launch Center Pro op de iPad heeft nu een widget in het Berichtencentrum.
  • ProCamera. (€8,99, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - ProCamera heeft vele nieuwe functies, zoals het aanpassen van de exposure nadat je een LowLight Plus-foto gemaakt hebt. Ook nieuw is de GIF-viewer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.