iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We gaan vandaag sportief aan de slag op iCulture. We hebben een lijst met tientallen apps die met HealthKit samenwerken, waarvan we de meeste ook zelf gebruiken (maar in ieder geval hebben getest). Ook Dat en meer lees je vandaag op iCulture! Liever sportapps met HealthKit? Die hebben we ook. Verder ging er vandaag een gerucht dat Apple dit jaar eerder met de iPhone-productie begint. Nou denk je misschien dat die toestellen ook eerder dit jaar zullen uitkomen, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Het kan best zo zijn dat Apple wat meer voorraad wil opbouwen, zodat er niet steeds gedoe over tekorten is. Facebook zit de afgelopen dagen danig in de puree, maar ze hebben een plan om er iets aan te doen. CEO Mark Zuckerberg heeft 5 maatregelen aangekondigd om je vertrouwen terug te winnen. Maar gaat dat lukken? Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Instagram (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Instagram laat je nu linken naar hashtags en profielen van personen.
  • CARROT Weer: Neerslag & Radar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Pushnotificaties waarschuwen je nu voor het pollenseizoen en andere belangrijke weermeldingen.
  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Snel een account maken in de app.
  • HQ Trivia (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 12.0+) - HQ Trivia is nu aangepast voor het grotere scherm van de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.