iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 juni 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 24 juni 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

iCulture was vandaag te zien bij EditieNL, waar we enkele vragen beantwoordden over de voor- en nadelen van refurbished iPhones en andere producten. Gemist? Vanaf morgen is het item op de website van EditieNL te zien.

We werden vandaag ook overstelpt door heel wat beta’s: zowel de beta’s van iOS 12.4 en de bijbehorende beta’s van watchOS en macOS kwamen uit, als de publieke beta’s van iPadOS 13, iOS 13 en meer zijn vanaf nu te downloaden. En dat op een dag waarop je ons kon opdweilen aan het einde van de dag vanwege de hitte en waarin we telkens weer werden opgeschrikt door een noodmelding. We zijn blij dat we deze bewogen dag rustig kunnen afsluiten met een blik op alles wat er vandaag gebeurd is in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag.

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Google-app vertaalt nu direct, zonder dat je Google Translate nodig hebt.
  • Mondly: Leer 33 talen (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Nieuw uiterlijk voor deze talenleer-app.
  • My T-Mobile - Nederland (gratis, iPhone/ Watch, iOS 12.5.4+) - Overige kosten en belblok op overizichtsscherm linken nu naar de juiste detailschermen.
  • GoDaddy Studio: logomaker (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Nieuwe video-zoekfunctie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.