watchOS 5.3 beta.

Eerste beta van watchOS 5.3 uitgebracht

De watchOS 5.3 beta is begonnen. Apple heeft de beta vrijgegeven voor ontwikkelaars, die deze nieuwste versie van watchOS kunnen gaan testen. Maar zit er ook wat nieuws in?

Op Apple’s kleinste apparaat is nu een nieuwe beta beschikbaar. De beta van watchOS 5.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars die graag apps willen testen en nieuwe functies willen proberen. In deze update verwachten we vooral bugfixes, want mogelijk bewaart Apple de nieuwe functies voor watchOS 6.

Meest recente watchOS 5.3 Beta

watchOS 5.3 Beta 1

14 mei 2019 – De eerste beta van watchOS 5.3 is verschenen op 14 mei. Ontwikkelaars gaan de komende weken aan de slag met het testen van deze nieuwe versie. Er komt geen publieke beta van beschikbaar. Ben je ontwikkelaar en heb je iets ontdekt, laat het ons dan weten.

watchOS 5.3 beta.

watchOS 5.3 beta downloaden

De beta van watchOS 5.2.1 is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met het juiste betaprofiel. Net als bij de voorgaande watchOS-beta’s is ook de beta van watchOS 5.2.1 niet beschikbaar voor publieke testers. Heb je al een eerdere beta van watchOS 5 geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Over watchOS 5.2.1
Vorig jaar in watchOS 4.3 verbeterde Apple de nachtklokmodus en kwam de iPhone-muziekbediening vanaf je Apple Watch weer terug. Ook werden er andere kleine verbeteringen doorgevoerd die de moeite waard waren. Mogelijk vinden we in watchOS 5.3 dan ook weer enkele handige verbeteringen, maar het zou ook kunnen gaan om enkele belangrijke bugfixes.

Tijdlijn watchOS 5.3 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 5.2.1-beta’s. We verwachten watchOS 5.3 in mei 2019.

  • watchOS 5.3 beta 1: 14 mei 2019 (verschenen)
  • watchOS 5.3 definitief: juni 2019 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2019, 19:12
Categorie iDevices
Onderwerpen watchOS 5, watchOS-beta
Software watchOS 5

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.