iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 19 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 19 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

We beginnen de week opnieuw met enkele artikelen over de iPhone 12. Wil jij nog een iPhone 12 reserveren? Lees dan bij ons hoe het zit met de iPhone 12 voorraad. En als je er nog niet over uit bent welk model je moet hebben, laten we jij je zien wat de verschillen zijn, bijvoorbeeld tussen de iPhone 12 of iPhone 11. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 23 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Je ziet nu bij het bestellen in welke bezorgmomenten er geen alcoholische dranken meer bezorgd worden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.