iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 15 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 15 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag vergelijken we de iPhone 12 en iPhone 12 mini, de twee meest betaalbare modellen van dit jaar. Ook vergelijken we de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max, de twee high-end modellen. Daarmee geven we antwoord op de twee meest brandende vragen: moet je voor het grotere of het kleinere model in de line-up kiezen. Twijfel je tussen de 12 en de 12 Pro? Daarvan hebben we gisteren een vergelijking gepubliceerd! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 23 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.