iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 13 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 13 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoAls je een presentatie van Apple hebt gekeken, weet je vaak maar de helft van wat er is gebeurd. Ongemerkt heeft Apple wat prijzen verhoogd en verlaagd, producten uit de winkel gehaald en andere toegevoegd. Ook zijn er van die dingen die je je pas ná het spektakel afvraagt. Bijvoorbeeld of de 4G-functie van de Apple Watch wel in Nederland gaat werken, nu er geen officiele providers zijn. En hoe de bediening van de iPhone X werkt, nu er geen thuisknop meer op zit. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nintendo Switch Online-app met Splatoon 2.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Nintendo Switch Online (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Voicechat blijft nu actief wanneer er andere apps worden geopend en tijdens de slaapstand.
  • Dropbox: Drive-opslag en Cloud (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Ondersteuning voor HEIC/HEIF/HEVC in iOS 11 en meer voorbeeldweergaven van foto’s voor Fujifilm, Panasonic, Leica en Hasselblad.
  • Dropbox: Drive-opslag en Cloud (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De Trello-app is er nu ook voor de Mac.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.