iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 13 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 13 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoAls je een presentatie van Apple hebt gekeken, weet je vaak maar de helft van wat er is gebeurd. Ongemerkt heeft Apple wat prijzen verhoogd en verlaagd, producten uit de winkel gehaald en andere toegevoegd. Ook zijn er van die dingen die je je pas ná het spektakel afvraagt. Bijvoorbeeld of de 4G-functie van de Apple Watch wel in Nederland gaat werken, nu er geen officiele providers zijn. En hoe de bediening van de iPhone X werkt, nu er geen thuisknop meer op zit. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nintendo Switch Online-app met Splatoon 2.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Nintendo Switch Online (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Voicechat blijft nu actief wanneer er andere apps worden geopend en tijdens de slaapstand.
  • Dropbox (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.1+) - Ondersteuning voor HEIC/HEIF/HEVC in iOS 11 en meer voorbeeldweergaven van foto’s voor Fujifilm, Panasonic, Leica en Hasselblad.
  • Dropbox (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.1+) - De Trello-app is er nu ook voor de Mac.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.