iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 8 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 8 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagVandaag veel nieuwe accessoires en producten op iCulture, want de CES 2018 is begonnen. We bespraken bijvoorbeeld de nieuwe Elgato Eve Button, een HomeKit-schakelaar met een grote knop. Heel veel andere accessoires kwamen voorbij in onze round-up van CES-aankondigingen voor Apple-gebruikers, waaronder de komst van HomeKit-ondersteuning Belkin WeMo waar we nog even op moeten wachten. Maar het venijn zat hem in de staart, want het belangrijke nieuws kwam rond 19:00. Apple bracht namelijk iOS 11.2.2 uit met belangrijke beveiligingsfixes in verband met de Spectre-kwetsbaarheid. Ook de aanvullende macOS High Sierra-update beschermt je tegen Spectre. Tot slot schreven we nog over waarom Apple een goedkopere HomePod-speaker nodig heeft. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 8 januari 2018!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Flitsmeister laat nu je geschatte aankomsttijd delen. Zo kan bijvoorbeeld je partner zien wanneer je thuiskomt.
  • Elgato komt met de Eve Button, een HomeKit-schakelaar met een enkele knop. Door de knop lang ingedrukt te houden of twee keer in te drukken activeer je een HomeKit-scene.
  • De DJI Osmo Mobile 2 is een goedkopere stabilisator voor je iPhone. Zo kun je mooiere actievideo’s maken.
  • In onze round-up van de CES 2018 bespreken we allerlei handige nieuwe producten die interessant zijn voor Apple-gebruikers.

iCulture Deals

Meer vandaag

Tikkie van ABN AMRO om geld te ontvangen van vrienden.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NS (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Je kan nu trajectmeldingen instellen in NS Reisplanner Xtra.
  • Knab Bankieren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Knab stuurt nu een melding als je naar het buitenland gaat met info over de wisselkoers. Ook kun je inloggen met Face ID op de iPhone X.
  • Tikkie (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Stel nu zelf een leuke gif in die je vrienden zien als ze je betaald hebben.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.