Aankomsttijd van je route in Flitsmeister.

Flitsmeister laat je nu je geschatte aankomsttijd en route delen

Ben je later op een afspraak dan gepland, dan kun je je geschatte aankomsttijd nu delen via Flitsmeister. Deze zogenaamde ETA-functie volgt je locatie en werkt je aankomsttijd bij.

Aankomsttijd van je route in Flitsmeister.
Flitsmeister (link) heeft met ingang van versie 6.15 iets nieuws gekregen. Bij het starten van een route kun je nu je zogenaamde ETA (Estimated Time of Arrival) delen, zodat diegene precies weet hoe laat je ongeveer thuis komt en wat je route is.

ETA delen in Flitsmeister

Flitsmeister gebruik je vooral om je te waarschuwen voor aankomende flitsers en flitspalen, maar je kunt er ook een route mee starten naar je woon- of werkadres of een andere willekeurig adres. Hierdoor zie je alle flitsers op je route, maar de app berekent ook wanneer je ongeveer op je bestemming aankomt. Deze laatste informatie is nu ook te delen met anderen, zodat bijvoorbeeld je partner weet hoe laat je thuiskomt. Via een webpagina kan je dan zien waar iemand is en welke route hij of zij volgt.

  1. Om je ETA te kunnen delen, open je Flitsmeister en tik je op het Dashboard- of Kaarten-scherm op het vergrootglas.
  2. Navigeer dan naar je woon- of werkadres of voer een andere bestemming in.
  3. Start de route en tik onderaan op de reis- en aankomsttijd.
  4. Vervolgens zie je daar de nieuwe optie Deel mijn locatie.
  5. Het deelmenu wordt nu geopend, waarna je een link naar jouw route kunt delen via bijvoorbeeld WhatsApp of iMessage.

De ontvanger kan deze link vervolgens in Safari openen en kan op een kaartje zien waar je bent en wat je aankomsttijd is. Met de volgknop kun je het beeld zo instellen dat de locatie bijgehouden wordt.

Flitsmeister ETA volgen.

De afgelopen tijd heeft Flitsmeister allerlei kleinere wijzigingen aangebracht. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de meldingen voor flitspalen en trajectcontroles zo in te stellen dat je deze alleen krijgt als je te hard rijdt. Ook hebben ze on-demand pechhulp toegevoegd, voor als je met pech langs de weg staat en niet meer verder kunt rijden. Net als de ETA-functie vind je de pechhulp via de zoekknop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2018, 8:49
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.