iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 18 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 18 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDeze eerst werkdag na Pasen hebben we weer flink wat geruchten over de iPhone 8 voor je klaar staan. Zo zou het model een verticale dubbele cameralens krijgen, mede voor het gebruik van virtual reality. Ook test Apple een dubbele frontcamera voor de iPhone 8, maar ze zijn er nog niet over uit welke kant ze op gaan met Touch ID. Wat betreft de Mac zijn er geruchten over de nieuwe iMacs, want bronnen zeggen dat de productie van twee nieuwe iMac-modellen in mei start. Op appgebied zijn er ook de nodige vernieuwingen, bijvoorbeeld de nieuwe iMessage-app van Google Maps en de Snapchat Wereldlenzen. Tot slot leggen we uit hoe je Instagram Collecties maakt, zodat je opgeslagen foto’s in een bundel bij elkaar plaatst. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Buienradar - weer (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.3+) - Buienradar heeft nu een storingsbalk zodra de Buienradar-diensten last hebben van een storing.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Marvel’s Guardians of the Galaxy is een nieuwe game van TellTale met bekende Marvel-helden.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Mocht je graag naaktselfies maken, vergeet bepaalde delen dan niet te censureren met deze app van pornosite Pornhub.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.