iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 maart 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 26 maart 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

De dag na een event zijn we op de iCulture-redactie altijd druk met het schrijven van allerlei uitlegartikelen rondom vernieuwingen. Bij dit event viel dat nogal mee, want de meeste diensten bestonden al min of meer, zoals de TV-app en Apple News. Wel nieuw is de Apple Card, een eigen creditcard van Apple die op het eerste gezicht nogal wat voordelen biedt. Ook keken we naar het koppelen van je AirPods en lekte er weer informatie uit over toekomstige producten. Dat en meer vandaag op iCulture!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Magic Earth Navigation & Maps (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Favorieten zijn nu bereikbaar in de navigatie van CarPlay.
  • ING Bankieren (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Een paar kleine veranderingen die je ziet als je geld overmaakt: ‘Voeg toe aan adresboek’ valt meer op en om vouten bij het invullen te voorkomen zijn ‘omschrijving’ en ‘betalingskenmerk’ nu twee losse velden.
  • Opdrachten (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Werkt nu met de Notities-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.