iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: wat was jouw favoriete aankondiging van het event?

Het grote Apple's maart 2019-event ligt achter ons en dus is het tijd om terug te blikken. Wat was jouw favoriete aankondiging? Laat het weten in deze nieuwe iCulture peilt.

Apple’s maart 2019-event was in vele opzichten uniek. Zo was het event volledig gefocust op diensten, iets wat Apple nog niet eerder gedaan heeft. Door de sterke focus op alle nieuwe (betaalde) diensten, was het event voor Nederlandse en Belgische gebruikers wat minder interessant dan de vorige events. Toch zijn we benieuwd waar jij door verrast werd. Wat was jouw favoriete aankondiging?

iCulture peilt: favoriete aankondiging maart-event

Van tevoren was al de verwachting dat het event volledig draaide om alle nieuwe diensten van Apple. De kans op bijvoorbeeld de AirPower of een nieuwe iPod touch leek daardoor al klein, zeker omdat Apple in de week voorafgaand het event al nieuwe producten onthuld had.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Van alle diensten die Apple aangekondigd heeft, komen er een paar naar Nederland en België. Dat zijn Apple Arcade, Apple TV+ (ook wel TV Plus genoemd) en de vernieuwde TV-app. Laatstgenoemde is vanaf mei in meer dan honderd landen beschikbaar, terwijl de andere twee dit najaar verwacht worden. Alle overige aankondigingen zijn helaas (nog) niet op ons van toepassing. Het lijkt er ook niet op dat we die snel kunnen verwachten. Check ook ons artikel met Apple-diensten die nog niet in Nederland beschikbaar zijn.

Heb je het event nog niet gezien of wil je alles nog rustig nalezen? Check dan onze samenvatting van Apple’s maart 2019-event, waarin we de vijf belangrijkste aankondigingen voor je op een rijtje gezet hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2019, 14:57
Categorie Apple
Onderwerp iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.