Apple Watch reclame video

Nieuwe Apple Watch-reclames in teken van fitness, communicatie en reizen

Apple heeft nieuwe reclames uitgebracht over de Apple Watch. Hierin staan treizen, communicatie en fitness met de Apple Watch centraal.

Apple Watch reclame videoDe Apple Watch is vanaf vandaag eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Daarmee is de Apple Watch nog breder beschikbaar, iets waar Apple zich maar al te goed bewust van is. Met vier nieuwe reclamevideo’s wordt de Apple Watch nu nog meer onder de aandacht gebracht. Daarbij staan drie onderwerpen centraal: communicatie, sporten en reizen.

In de nieuwe video Closer laat Apple zien hoe we beter met elkaar kunnen communiceren met behulp van de Apple Watch. Een thema dat we in eerdere reclames ook al voorbij zagen komen. De video’s Beijing en Berlin tonen hoe de Apple Watch een ideaal hulpmiddel tijdens een reis is. In Goals wordt getoond hoe je met de Watch kunt sporten.

De nieuwe video’s worden op Amerikaanse televisie uitgezonden, maar in Nederland en België kunnen we ze ook gewoon via YouTube bekijken. Je vindt ze alle vier hieronder:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2015, 9:40
Categorie Apple
Onderwerpen apple watch, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.