iCulture: Peilt

iCulture peilt: Wat vind jij de beste vernieuwing in iOS 12?

iOS 12 legt de nadruk op stabiliteit en performance, geeft je meer controle over het gebruik van je smartphone en bevat ook nog wat nieuwe functies zoals Shortcuts en Schermtijd. Wat vind jij de beste vernieuwingen in iOS 12? Laat het weten in deze iCulture Peilt!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het is bijna een maand geleden dat Apple iOS 12 aankondigde en inmiddels is ook de Publieke Beta van iOS 12 beschikbaar gesteld. Iedereen die dat wil heeft de nieuwe functies alvast kunnen proberen. Wat vind de grootste verbeteringen? Laat het weten in onze poll!

Je kunt de poll invullen via deze link.

Ondertussen hebben we op iCulture onze vingers blauw geschreven aan allerlei artikelen over iOS 12, zoals deze:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2018, 21:31
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerp ios 12
Software iOS 12

iOS 12

iOS 12 is de toekomstige software-update voor de iPhone en iPad, die in 2018 wordt verwacht. In dit overzicht lees je alles over de nieuwe functies van deze grote update, die in september 2018 wordt verwacht.

iOS 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.