iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple iPhone in mat wit

Merendeel iCulture-lezers ziet graag een Jet White iPhone met witte voorkant

Als het aan de iCulture-lezers ligt, moet Apple een glimmend witte iPhone op de markt brengen zoals de nieuwe gitzwarte iPhone 7. Ruim driekwart van de mensen ziet zo'n witte iPhone wel zitten.

Vorige week vroegen we jullie in een nieuwe editie van iCulture peilt of jullie zitten te wachten op een zogenaamde Jet White iPhone, als variant op de glimmende gitzwarte variant. Uit de peiling blijkt dat het merendeel van de lezers hier wel oren naar heeft, want ruim driekwart van de stemmen ziet graag zo’n glimmend witte iPhone.

Apple iPhone in mat wit

iCulture-lezers willen een glimmend witte iPhone

De nieuwe gitzwarte iPhone 7 bleek bij veel mensen een populaire nieuwe kleur. De gitzwarte iPhone 7 is echter lastiger te maken, waardoor hij ook beperkt is tot alleen de modellen met meer opslagruimte. Dat weerhoudt de iCulture-lezers er echter niet van om te stemmen voor een Jet White iPhone. In totaal is er 1754 keer op de poll gestemd, waaruit blijkt dat ruim 76% (1334 stemmen) graag zo’n glimmende witte iPhone ziet verschijnen. Echter zijn de meningen nog wel verdeeld over hoe de voorkant er dan precies uit moet zien.

1092 mensen die op de poll gestemd hebben (62% van het totaal) vinden dat een eventuele Jet White iPhone helemaal wit moet zijn. Dat betekent dat niet alleen de behuizing aan de achterkant wit is, maar ook de voorkant wit moet zijn. De overige 242 stemmen die graag een Jet White iPhone zien, hebben dat liever met een zwarte voorkant. Een groot deel van de stemmers is echter meer dan tevreden met het huidige kleurenaanbod. Bijna 20% van de stemmen zegt dat er niets ontbreekt in de huidige kleuren lineup van gitzwart, matzwart, zilver, goud en roségoud. De overige 74 stemmen (4%) gingen naar een eventuele andere extra kleur.

Donkerblauw was in de reacties een veelgenoemde kleur. Voor de lancering van de iPhone 7 waren er al geruchten dat Apple spacegrijs in zou ruilen voor donkerblauw, maar uiteindelijk bleek dit de nieuwe matzwarte variant te zijn. Met de juiste lichtinval lijkt deze matzwarte iPhone echter enigszins op een blauwe versie. Daarnaast werd ook rood een aantal keer genoemd en voor hen is er wellicht goed nieuws: er gaan geruchten dat de iPhone 7s in het rood komt. Geen gekke keuze, aangezien Apple al meerdere producten in het rood onder de noemer PRODUCT (RED) uitgebracht heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2017, 21:49
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 7, kleur
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.