iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: zit jij te wachten op de iPad Pro?

We zijn benieuwd: wie van jullie zit er te wachten op een iPad Pro met 12,9-inch scherm?

iPad Pro Curved concept 4De iPad Air en iPad mini zijn binnenkort misschien niet meer Apple’s enige iPads: al maandenlang horen we geruchten over een iPad Pro, een grotere tablet met een 12,9-inch-scherm. Dat klinkt ons interessant in de oren, maar we zijn eigenlijk vooral benieuwd naar jullie mening: zitten jullie te wachten op deze grotere iPad?

Apple heeft uiteraard nog niets officieel bekendgemaakt over de iPad Pro, maar de vele geruchten geven ons al een aardig idee over de mogelijkheden. Ten eerste is er het 12,9-inch-scherm, waarmee de iPad Pro bijna net zo’n groot scherm heeft als een 13-inch MacBook. Dit grotere scherm maakt het makkelijker om productief aan de slag te gaan op een iPad Pro. Verwacht niet alleen maar grotere apps op dit iPad-scherm: Apple lijkt al een tijdje te werken aan een speciale multitaskoptie, waardoor je meerdere apps naast elkaar op het scherm kunt zetten.

Het is nog afwachten of Apple het zal laten bij alleen een nieuw scherm. We hebben nog niks gehoord over bijvoorbeeld een slim hardwaretoetsenbord, zoals de Microsoft Surface heeft. Apple heeft hier echter wel de patenten voor. Geruchten wijzen er daarnaast op dat de iPad Pro gebruikmaakt van een A8X-processor, net zoals in de iPad Air 2.

Is de poll niet goed zichtbaar, kijk dan hier

Het duurt waarschijnlijk nog even totdat we de iPad Pro kunnen kopen. Eerder werd nog gedacht dat de productie van start gaat in het eerste kwartaal van 2015, maar deze lijkt inmiddels te zijn doorgeschoven naar het tweede kwartaal. Alle Apple-fabrieken richten zich eerst op de iPhone 6 Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 13:26
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.