VSCO Cam

VSCO Cam bijgewerkt voor de iPad

De geroemde camera-app VSCO Cam is na een update geoptimaliseerd voor de iPad. Je kunt foto's van je iPhone synchroniseren en in een journal plaatsen.

Camera-app VSCO Cam‘s grote 4.0-update brengt een significante verandering met zich mee: de app is nu eindelijk geoptimaliseerd voor de iPad. Hierdoor kun je foto’s maken en bewerken op de iPad, terwijl je de volledige resolutie van het grotere scherm benut. De iPad-versie van de app synchroniseert ook met je iPhone, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om een pas gemaakte foto op de iPhone gelijk op de iPad te bewerken.

VSCO Cam

Je iPhone en iPad moeten zijn ingelogd met dezelfde account voor VSCO Cam, als je foto’s wil synchroniseren. Nadat je een foto hebt gemaakt open je hem in het overzicht, waarna je op de synchronisatieknop drukt om hem naar al je ingelogde apparaten te sturen.

De grote 4.0-update introduceert ook Journals. Hierin kun je gemaakte foto’s en tekst combineren, zodat je in één lange reportage een verhaal kunt delen. Volgens de ontwikkelaar wordt het binnenkort ook mogelijk video’s op Vimeo en YouTube hieraan toe te voegen, en muziek via SoundCloud. De Journal-functie zit wel wat verborgen: je moet de eerste keer op je account tappen in het menu aan de linkerzijde, waarna je een gebruikersnaam moet invoeren. Hierna kun je altijd op je accountnaam en vervolgens de plusknop tappen om een journal te maken en delen.

We hebben in het verleden uitbundig over VSCO Cam geschreven. De camera-app veranderde begin dit jaar in een sociaal netwerk, wat het makkelijker maakt om je foto’s te delen. In onze lijst met beste foto-apps kwam VSCO Cam ook voorbij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 17:11
Categorie Apps
Onderwerp vsco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.